Режим роботи магазину :

ПН — ПТ: з 09:00 до 18:00

Каталог товарів

Дошки магнітні маркерні

Магнітно-маркерна дошка, яку дуже часто можна зустріти в різних бізнес-центрах, конференц-залах, школах та офісах — це універсальний засіб, який допомагає у проведенні різноманітних презентацій, візуалізації доповідей та показі раніше підготовленого матеріалу.

Sorting Сортування
Сортувати по:
Фільтр
+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

  • Розмір: 90 х 120

Різновиди магнітних дошок

Ще кілька років тому дошки подібного типу вважалися суто офісним презентаційним обладнанням, але зараз їх дуже часто можна зустріти у школах та садочках, на різноманітних гуртках та додаткових заняттях, а також вдома.

Всі моделі магнітно-маркерних дошок мають металеву основу, до якої кріпиться інформація за допомогою магнітів, а ось покриття таких дошок може бути кількох видів:

  • Скляне. Зазвичай у таких дошках зверху металу кріпиться міцне скло товщиною 6 мм. Воно відрізняється високою стійкістю до подряпин і довгим терміном експлуатації, слід від маркерів можна стерти спеціальною губкою, так і злегка вологою тканиною;
  • Емалеве покриття також вважається дуже стійким та довговічним. Біла поверхня відмінно підходить для роботи маркерами різних кольорів, а також не піддається впливу агресивних кислот. Написи можна стирати спеціальною губкою або вологими серветками та іноді рекомендується чистити поверхню за допомогою спеціального спрею для магнітних дошок;
  • Лакове покриття дошки такого типу дуже погано переносять підвищену вологість. Стирати написане потрібно тільки спеціальною сухою губкою і використовувати магніти з добре обробленими краями, щоб не подряпати поверхню. При цьому зовнішній вигляд такої дошки відрізняється високою презентабельністю та солідністю.
Наші переваги
Зручна доставка! Нова пошта. Детальніше>>
Найкращі ціни! Зручні умови оплати. Детальніше>>
Гарантія якості! 14 днів на обмін товару. Детальніше>>
Надійний постачальник! Більше 15ти років досвіду. Детальніше>>