Режим роботи магазину :

ПН — ПТ: з 09:00 до 18:00

Каталог товарів

Ланч бокси

Ланч бокси в Україні: види і поради щодо вибору

Навряд чи хтось сперечатиметься з істиною, що страви, приготовані в домашніх умовах, набагато смачніше і корисніше фастфудів. Більш того, беручи їжу з собою на навчання або роботу, можна істотно скоротити витрати сімейного бюджету. Щоб зберегти свіжість продуктів, необхідно придбати якісний і максимально функціональний контейнер для їжі. 

Sorting Сортування
Сортувати по:
Фільтр
+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

  • Об'єм: 1150 мл
+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

  • Об'єм: 750 мл
+

Немає на складі

+

Немає на складі

+

Немає на складі

  • Об'єм: 420 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 750 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 420 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 750 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 750 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 420 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 850 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 270 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 750 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 850 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 420 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 850 мл
Перейти на сторінку №

Сьогодні купити ланч бокс можна в магазинах госптоварів, у відділах супермаркетів і навіть у нас на сайті.

Які ланч бокси можна купити в Україні

На українському ринку представлений широкий вибір промтоварів даної категорії. Для зручності покупців їх прийнято розділяти на кілька великих видів:

  • термо ланч бокс. Його головна особливість – збереження температури вмісту протягом декількох годин. Це означає, що покладене в нього вранці гаряче блюдо до обіду залишиться теплим. І, навпаки, в спеку холодна їжа в ньому не нагріється і збереже свій освіжаючий смак;
  • пластикові короба для сендвічів. Вони не відрізняються високою функціональністю, але, завдяки своїй формі, чудово зберігають зовнішній вигляд бутербродів. Цей посуд підходить для любителів легких перекусів;
  • класичні контейнери для їжі. У них можна зберігати і переносити як перші, так і другі страви. Купити ланч бокс цієї категорії необхідно і дітям, і дорослим. Головне – правильно вибрати відповідну комплектацію, форму і об'єм;
  • чашки-термоси. Вони призначені для напоїв і рідких страв. Прекрасно зберігають температуру вмісту і запобігають її пролиттю;
  • набір для пікніку. Він являє собою об'ємний комплект багатофункціональних лотків з кришками, в якому можна розмістити кілька страв на компанію від 2-х осіб.

І дорослий, і дитячий ланч бокс можуть відрізнятися матеріалом, з якого вони виготовлені. Це може бути харчовий пластик, нержавіюча сталь або скло. Кожен варіант має свої переваги і недоліки. Вироби з високоякісного пластику екологічно чисті, безпечні для здоров'я людини, придатні для мікрохвильових печей і, до того ж, важать зовсім небагато. Однак в них їжа швидко остигає, тому вони не підходять для гарячих страв. Для підтримки оптимальної температури слід використовувати термоконтейнери. Скляний посуд зручний тим, що через його стінки видно продукти. Це важливо для тих, хто готує обіди в школу або офіс на кілька днів вперед. Крім того, скляні моделі підходять для розігріву в мікрохвильових печах.

Переваги та користь ланч боксів дитячих і дорослих

У контейнерів для їжі, незалежно від того, чи мають вони термозберігаючі властивості, є маса переваг:

  1. Практичність. Підходить такий ланч бокс для дітей і дорослих. Він має мінімальну вагу і займає зовсім мало місця в сумці або рюкзаку.
  2. Універсальність. У ньому можна переносити рідку і тверду їжу.
  3. Безпека для здоров'я людини та екології. Більшість моделей виготовлені з біорозкладного пластика або скла. Ці матеріали не виділяють шкідливих речовин при впливі на них високих температур і мікрохвиль.
  4. Довговічність. Якісні харчові лотки не втрачають зовнішній вигляд і функціональність при багаторазовому тривалому використанні.
  5. Різноманітність обсягів і форм. Сьогодні на українському ринку можна легко знайти і компактний ланч бокс в школу, і багаторівневий контейнер для роботи, розрахований на кілька прийомів їжі.

Як вибрати ланч бокс для школи або роботи

Купити ланч бокс в школу або відповідний контейнер для їжі, який зручно брати на роботу, буває непросто, незважаючи на величезне різноманіття даної категорії товарів. Щоб не помилитися у виборі, потрібно враховувати масу деталей і орієнтуватися на такі нюанси:

  1. Тип харчових продуктів і страв. Якщо дитина бере в школу тільки сендвіч і фрукти для перекусу, то йому буде досить боксу-бутербродниці. Для повноцінного шкільного обіду з гарніру, м'яса і овочів підійде великий лоток з твердого харчового пластику. Цей же варіант можна використовувати для зберігання робочих обідів. Якщо прийом їжі поза домом включає супи, підливи і напої, слід вибирати термотару, що герметично закривається, кружки і термоси.
  2. Наявність внутрішніх відділень і роздільників. Продукти, поміщені в окрему секцію, виглядають більш апетитно і привабливо. До того ж, так їх зручніше використовувати для переробки на наступний день, якщо не вдалося з'їсти відразу всю порцію.
  3. Герметичність упаковки. Надійно закриватися повинна не тільки тара для рідких страв і напоїв. Цей критерій є надзвичайно важливим для всіх типів контейнерів, і особливо для тих, які призначені для користування дітьми. Ланч бокс для школяра, перебуваючи в рюкзаку, не повинен мимовільно відкриватися або вихлюпувати вміст, навіть коли дитина бігає, стрибає або активно грає.
  4. Матеріал виготовлення. Дітям переважно вибирати моделі з високоякісної пластмаси, придатної для контакту з продуктами харчування. Такі контейнери важать набагато менше скляних ланч боксів, які, до того ж, можуть розбитися, навіть якщо зроблені з жаро- і ударостійкого скла. Скляний посуд для зберігання обіду більше підійде офісним працівникам, які звикли підігрівати їжу в мікрохвильовій печі на корпоративній кухні.
  5. Наявність ізотермічного покриття. Воно підтримує певну температуру протягом декількох годин. Використовуючи такі моделі ланч боксів для їжі, можна насолоджуватися теплим обідом, навіть не маючи можливості підігріти їжу.
  6. Розмір, форма і дизайн. Цей критерій повністю підпорядковується індивідуальним перевагам. Обсяг залежить від звичної порції продуктів. При виборі форми потрібно враховувати тип продуктів і пам'ятати, що лоток повинен легко поміщатися в шкільному ранці або в робочій сумці. Дизайн – це своєрідний спосіб самовираження. Ланч бокс для школяра може бути оформлений у вигляді улюблених героїв кіно або анімації, коміксів або книг, популярних комп'ютерних ігор. Для дорослого він може виглядати лаконічно або, навпаки, екстравагантно.
  7. Вартість. Ціна залежить від безлічі факторів: матеріалу, розміру, оформлення і бренду. Найдешевші варіанти розглядати не варто. Для їх виготовлення часто використовують пластик низької якості, що виділяє шкідливі речовини при повторному використанні і термообробці. Занадто дорогі – брендові і дизайнерські – контейнери за функціональністю не завжди виправдовують вартість. Оптимальний вибір – це гідне поєднання високої якості, необхідних характеристик і прийнятної ціни.

Чому варто ланч бокс купити саме у нас

Ми працюємо на українському ринку канцелярії та інших корисних товарів не один рік і маємо бездоганну репутацію надійного постачальника. У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір дорослих і дитячих ланч боксів, термокружек і міні-термосів на будь-який смак і гаманець. Асортимент цієї продукції вражає різноманітністю розмірів, обсягів, дизайнів, тому на нашому сайті можна відразу купити ланч бокс і в школу, і на роботу. Кожен член сім'ї гарантовано знайде для себе відповідний варіант контейнера для харчових продуктів і термотару для напоїв.

Крім цього, ми надаємо нашим клієнтам кращі умови оплати і доставки. Замовити вибрані артикули можна на сайті або в телефонному режимі. Менеджери магазину відсилають реквізити на оплату на електронну пошту відразу ж після оформлення покупки. Рекомендуємо оплачувати рахунок відразу по отриманню, оскільки від оперативності оплати залежить швидкість доставки. При замовленні на суму від 1000 гривень доставка товару проводиться безкоштовно.

Наші переваги
Зручна доставка! Нова пошта. Детальніше>>
Найкращі ціни! Зручні умови оплати. Детальніше>>
Гарантія якості! 14 днів на обмін товару. Детальніше>>
Надійний постачальник! Більше 15ти років досвіду. Детальніше>>