Режим роботи магазину :

ПН — ПТ: з 09:00 до 18:00

Каталог товарів

Пляшки і стакани для води

Пляшки для води: як вибрати і де купити

Науково доведено, що людині, незалежно від віку, необхідно щодня випивати певну кількість рідини. Під рідиною вчені на увазі не напої і супи, а чисту воду. Рекомендований обсяг залежить від багатьох факторів: віку, статі, ваги, стану здоров'я, способу життя, інтенсивності рухової активності, температури навколишнього середовища. Набагато приємніше і гігієнічніше пити воду з багаторазових пляшок для води, зроблених з харчової сталі, скла або екопластику з цікавим дизайном і зручними кришками.

Sorting Сортування
Сортувати по:
Фільтр
+

Немає на складі

  • Об'єм: 850 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 520 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 550 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 400 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 470 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 800 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 800 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 700 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 800 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 300 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 350 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 350 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 350 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 650 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 500 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 650 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 650 мл
+

Немає на складі

  • Об'єм: 650 мл
Перейти на сторінку №

Пляшки для води продаються в супермаркетах, відділах посуду, спорттоварів, канцелярії і товарів для школи.

Різноманіття даної продукції, представленої на сучасному українському ринку, вражає різноманітністю форм, розмірів, характеристик і дизайнів. Щоб не помилитися з вибором склянки для води і купити підходящу за всіма параметрами модель, потрібно уважно вивчити всі можливі варіанти. Тоді визначитися буде набагато простіше і залишиться тільки знайти надійного продавця. А це зовсім не складно, адже на нашому сайті представлений величезний асортимент склянок для води, термосів, шейкерів і пляшок для води з трубочкою для всієї родини.

Чому фахівці рекомендують купити саме багаторазову пляшку для води

Знайдеться чимало скептиків, які з упевненістю заявляють, що спортивна пляшка для води – це непотрібна витрата грошей і цілком можна задовольнитися пластиковою пляшкою з-під напою, купленого в найближчому магазині. На перший погляд може здатися, що з точки зору економії вони мають рацію. Але якщо вникнути в це питання, то можна знайти масу аргументів проти таких експериментів, а витрати на склянку для води високої якості  не здадуться невиправданим марнотратством. На користь придбання пляшки для води спортивної свідчать такі перевірені факти:

  • безпека. При повторному використанні тари з PET-, PVC- і PC-пластика виділяються токсичні речовини. Вони можуть порушити правильну роботу внутрішніх органів і систем, спровокувати загострення хронічних захворювань і викликати всілякі алергічні реакції;
  • гігієна. Спортивні склянки для води мають захищену зону для пиття, легко миються, їх можна продезінфікувати. Все це запобігає розвитку хвороботворних бактерій в тарі і допомагає підтримувати високий рівень гігієни і чистоти;
  • екологічність. У порівнянні з пластиком виробництво і утилізація даної групи товарів завдає набагато меншої шкоди природі та екології. Тому можна сміливо говорити про високу екологічну безпеку, яка надзвичайно важлива для людей, що піклуються про планету і практикуючих усвідомлене споживання;
  • економічність. При підрахунку витрат на щоденну купівлю бутильованих напоїв та одноразове придбання фляги багаторазового використання останній варіант істотно виграє перед першим. У недовгій перспективі він дозволяє заощадити досить велику суму грошей;
  • універсальність. Якщо купити спортивну пляшку для води, то її можна використовувати не тільки під час занять фітнесом. Вона стане в нагоді в повсякденному житті, під час прогулянок і навіть школярам під час навчання;
  • стильне оформлення. Цей аксесуар може стати способом самовираження і частиною іміджу. З його допомогою легко продемонструвати оточуючим основні пріоритети і статусність особистості. Багато світових корпорації постачають своїх співробітників брендованими пляшками для води, таким чином одночасно зайвий раз рекламуючи себе і пропагуючи здоровий спосіб життя.

Що потрібно знати, перед покупкою пляшки для води

Підбір пляшки для води для спорту, школи або повсякденних потреб завжди повинен починатися з аналізу асортименту. Також корисно попередньо почитати поради досвідчених користувачів і відгуки покупців. Для економії часу ми зібрали всю важливу інформацію з даної продукції і пропонуємо ознайомитися з деталями, які не можна ігнорувати.

Матеріал

Самим нешкідливим для екології та здоров'я людини матеріалом є скло. Але воно має такі суттєві недоліки, як крихкість і порівняно велику вагу. Саме тому скляна тара не користується попитом у покупців. З огляду на цей фактор, виробники перемкнулися на випуск металевих, пластикових і трітанових фляг. Кожна з них має свої плюси і мінуси, на яких слід зупинитися докладніше:

  • метал, а саме алюмінієві сплави, нержавіюча і харчова сталь, характеризуються міцністю, зносостійкість, довговічністю, високою екологічністю і безпекою для людського організму, стійкістю до високих температур. Проти цих достоїнств виступає один мінус – досить велика вага вироби. Якщо він вас не лякає, то металеві термо-склянки і колби-термоси –  ваші ідеальні моделі для перенесення рідин. Багато брендів наносять на внутрішню поверхню металевих фляг антибактеріальне покриття, за рахунок чого їх вміст може зберігатися максимально довго;
  • пластик важить мало і коштує недорого, проте не витримує високих температур. Крім цього, він швидко втрачає привабливий зовнішній вигляд через подряпини і невеликі тріщини, які неминучі при регулярному активному використанні даної продукції. Ще одна небезпека – підробки, при виробництві яких використовуються токсичні види пластмаси;
  • трітан – ультрасучасний екоматеріал, запатентований американцями. Він поєднує в собі кращі якості скла і пластика і спочатку розроблявся для повсюдного застосування в медичній сфері. Зараз з нього роблять дитячі пляшки для води і сумішей, фінтнес-фляги, барний посуд преміум-класу. До його достоїнств відносяться легкість, ударостійкість, термостійкість, прозорість, безпека. Вироби з трітана не вбирають запахи і не змінюють смак вмісту. Ложками дьогтю в цій бочці меду є висока вартість і величезна ймовірність наштовхнутися на підробку, особливо, якщо покупка здійснюється у неперевірених постачальників.

Об `єм

Цей параметр обумовлений масою тіла, інтенсивністю фізичної активності і зовнішнім температурним режимом:

  • діти до 30 кг зазвичай за добу споживають 0,5-1,5 л рідини в залежності розпорядку дня і зовнішніх чинників;
  • при масі тіла від 30 до 50 кг обсяг пляшки для води дитячої повинні бути мінімум 0,7, а максимум - 2 л;
  • при 50-70 кг літраж варіюється в межах 1,5-3 л;
  • люди масою 70-90 кг протягом 24 годин п'ють від 2200 до 3600 мл;
  • рекомендований літраж при вазі 90-110 кг -2,8-4,2 л.

При аналізі цих даних висновок напрошується сам собою: розмір фляги зобов'язаний вміщувати хоча б нижній рекомендований показник. Занадто велику тару купувати теж не варто, оскільки тоді її буде незручно транспортувати.

Герметичність

Це ще один основний критерій. Зручна, приваблива, але протікаюча фляжка – це найбільше розчарування, яке має два неприємних наслідка. По-перше, через протікання кришки запросто можна залишитися без запасу рідини. По-друге, предмети, речі та папір, які перебували в сумці, портфелі, рюкзаку або в ранці разом з такою спортпляшкою або склянкою-термосом, можуть бути безнадійно зіпсовані. Щоб уникнути таких проблем, потрібно ретельно перевіряти герметичні властивості і розглядати тільки перевірені зразки з прогумованою системою закриття.

Простота в догляді

Деталей в конструкції sportbottle, до яких утруднений доступ при проведенні чистячих гігієнічних процедур, необхідно уникати. Вони дуже швидко можуть стати джерелом розмноження бактерій. У хорошій тарі будь-яку її частину завжди можна добре помити губкою з м'яким миючим засобом або знезаразити в посудомийній машині.

Ергономічність і дизайн

В даному випадку мова йде про комфортне користування. Зручно, коли фляжка нормально поміщається в долоні, має антиковзне гумове зовнішнє покриття, виїмки для пальців, вигин, що повторює траєкторію згину кисті, і надійну ручку або ремінець. Дизайнерське оформлення – ще один важливий нюанс, який радує око і мотивує побільше пити.

Стакан для води з кришкою, що закручується, стакан для води з трубочкою і інші види даного аксесуару

Переносні контейнери для рідких продуктів відрізняються між собою не тільки матеріалом, форматом і термо-властивостями, але і типом відкривання, який залежить від виду кришки:

  1. Відкидна кришка. Відкривається легким натисканням і так же легко зачиняються, запобігає потраплянню пилу на горлечко або носик.
  2. Кришка на різьбі. Це найнадійніший варіант в плані герметичності і гігієнічності. Однак він незручний у випадках, коли потрібно зробити кілька ковтків дуже швидко.
  3. Кришка-кліпса. Така конструкція приховує широке горлечко, з якого зручно пити. Але відкрити кліпсу однією рукою часто буває досить важко.
  4. Кришечка з трубочкою - відмінне рішення для дітей, велосипедистів та легкоатлетів. При цьому трубочку досить важко мити вручну, і це необхідно обов'язково враховувати.

Нюанси вибору пляшки для води в школу

При підборі шкільного аксесуара для пиття слід дотримуватися певних правил, тоді він прослужить довго і буде зручний у використанні:

  1. При виготовленні дитячої пляшки для води повинні бути дотримані всі міжнародні стандарти якості. Про відповідність продукції загальноприйнятим стандартам говорять сертифікати, які виробник не приховує від споживачів. Щоб скоротити час на пошук товару належної якості, радимо відразу переглядати електронні каталоги всесвітньо відомих брендів, добре зарекомендували себе на ринку.
  2. Вага, літраж і форма яких багато важать для дітей. Школярі тож щодня носять важкі портфелі в школу, тому додатковий вантаж їм ні до чого. Контейнер для напоїв зобов'язаний легко поміщатися в ранці, а об'єму рідини в ньому повинно вистачати на весь навчальний день.
  3. Гранична герметичність – це головна умова. Фізична активність учнів протягом дня не залишає шансів зберегти вміст пляшки або стаканчика в повному обсязі, якщо він закривається нещільно.
  4. Естетичність. Діти обожнюють яскраві, неординарні речі і предмети, дизайн яких перегукується з тематикою їх улюблених книг, фільмів та ігор. Тому зовнішньому оформленню потрібно приділити достатньо уваги. Щоб гарантовано догодити з покупкою, варто доручити дитині вибрати на свій смак кращий варіант із запропонованих батьками.

Як швидко і просто купити стакани для води на сайті КанцСервіс

Це зробити простіше, ніж можна собі уявити. Потрібно зайти на сайт нашого інтернет-магазину канцтоварів, шкільної атрибутики та супутніх товарів. А потім знайти відповідний розділ. Це не складе великих труднощів, оскільки на сторінці є функція пошуку. Знаючи параметри пляшки для води, можна скористатися сортуванням по фільтрам і порівняти найбільш підходящі артикули. Визначившись з позицією, оформити замовлення. Ця процедура займе всього 1-2 хвилини.

Якщо в процесі замовлення виникнуть складності, то покупець завжди може звернутися до наших менеджерів за консультацією. Всі можливі засоби зв'язку з співробітниками КанцСервіс вказані в розділі «Контакти». Цим же способом можна скористатися, щоб замовити продукцію з сайту в режимі оффлайн. Ми працюємо в Україні вже більше десятка років і пропонуємо клієнтам тільки найкращі товари.

Наші переваги
Зручна доставка! Нова пошта. Детальніше>>
Найкращі ціни! Зручні умови оплати. Детальніше>>
Гарантія якості! 14 днів на обмін товару. Детальніше>>
Надійний постачальник! Більше 15ти років досвіду. Детальніше>>